Gastenboek

Kijk bij de pagina 'Verhuisde Hamsters' voor meer verhalen van de baasjes over het hamstertje en foto's.

Reactie plaatsen

Reacties

Pim
2 jaar geleden

Onze zoon Pim is helemaal blij met hamster Dominic. Ze laat zich inmiddels makkelijk oppakken en is heel zacht. Sinds april ontfermt Pim zich over het hamstertje wat hij nog steeds met veel plezier doet. Het is een schattig beestje.

Romy
4 jaar geleden

Onze Romy (7) heeft Roosje sinds begin mei 2014 en ze is helemaal verliefd op haar. Roosje is dan ook de liefste dwerghamster die we kennen. Zo tam en vindt het geweldig om geaaid te worden en op schoot te knuffelem (bij het hele gezin). Dit komt zeker omdat ze vanaf dag 1 na de geboorte handtam is gemaakt....zolang wij dwerghamsters willen zullen we ze altijd bij deze fokster vandaan halen.

Twan
4 jaar geleden

Hallo, zoals ik al eerder heb gezegd gaat het goed met mijn Philon. Ik heb alleen een vraagje: Philon sleept al zijn voedsel naar zijn zandbadje, kan dat kwaad en zo ja, hoe zou ik dat kunnen oplossen?
Groetjes Twan

Twan
4 jaar geleden

Het gaat heel erg goed met mijn hamster, die de naam Philon heeft gekregen. Hij is heel erg levendig en totaal niet schuw, het is echt een geweldig beestje! Hij is al erg tam en aardig aan me gewend, en ziet er prachtig uit. Foto's volgen nog!

Wout
4 jaar geleden

Mijn dwerghamster Boris is nu een week bij mij. Ik ben heel blij met hem. Hij is tam en laat zich makkelijk oppakken en aaien. Ik heb goede adviezen gekregen van Mardy's en vond het handig om een aantal spullen bij hen te kopen.

Pien
5 jaar geleden

Erg leuk de dagelijkse foto's van de ukjes..Ik zie "mijn" ukje groeien..Kijk ernaar uit!
Ik blijf de foto's volgen; dank!
Groetjes,
Pien

Anna
5 jaar geleden

Witje is nu al weer ruim een maand bij ons in huis en ze is een schatje. Ze eet, drinkt, speelt en is superlief.

Groetjes, Anna

En namens mijn mama:

De bodembedekking is echt fantastisch spul. Ik zal het iedereen aanraden die kleine knaagdiertjes houdt. Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik de kooi schoon moest maken (ongelukje met de waterfles) en de kooi ruikt en oogt nog net zo fris als toen ik deze net had schoongemaakt. Superspul!

Larissa
5 jaar geleden

Sinds een paar weken heb ik nu mijn nieuwe vriendinnetje in huis. Ze was bij het ophalen al handtam en ze doet het ontzettend goed. Ook erg leuk om een stamboom te hebben. Bedankt voor alle goede zorgen en in de toekomst kom ik zeker nog eens langs als ik spullen nodig heb voor mijn hamstertje!

Groetjes, Larissa

Andriessen
5 jaar geleden

Bij Mardy's krijg je hamsters die goed verzorgt zijn en met liefde behandeld. Wij zijn blij met ons snoetje en genieten elke dag van haar. Mardy's geeft je advies en de juiste producten voor je hamster. Wij raden Mardy's van harte aan.

Groetjes Lieveke en Ramon

daaf veerman
5 jaar geleden

we zijn erg blij met onze DJ!
het leukste huisdier wat je kan hebben volgens onze zoon! elke dag knuffelen we even met haar! en ze is niet bang!