Voordat u reserveert, eerst onderstaande tekst goed doorlezen en dan het reserveringsformulier in vullen.

Kijk bij de Te koop pagina of er hamsters te koop zijn of worden verwacht.

Vermeld hieronder in het vakje extra opmerking of de hamster voor u zelf is voor kinderen + leeftijd.

 

Reserveren:

Heeft u interesse in een hamstertje van ons dan kunt u ons een mailtje sturen naar m1m@hetnet.nl of contact opnemen via het formulier hierboven. Als je jonger dan 18 bent vragen we toestemming van je ouders.

Vermeld in uw mailtje of u eventueel een voorkeur van kleur en geslacht heeft dan kunnen wij er proberen rekening mee te houden.

Wij houden ten aller tijde 1e keus.

Om de reservering definitief te maken dient u een aanbetaling van €5,- over te maken als er een hamstertje voor u bij zit en 1 week oud zijn. En de €4,50 contant met ophalen.

De aanbetaling wordt niet terug betaald als u de reservering annuleerd. Bij annuleren van onze kant wordt de aanbetaling wel terug betaald.

Met 2 weken mag u komen kijken. 

Ophalen:

De hamstertjes gaan met 4 weken ong. weg mits het gewicht goed is (rond de 27 gram).

U kunt het hamstertje ophalen op de afgesproken datum en tijd in een vervoersbox met wat bodembedekking erin. Reist u langer dan 1 uur? Doe er dan ook nog bijv. wat witlof in. U dient in de week wanneer de hamster weg mag op te halen. Hamsters kunnen niet gratis bij ons blijven tot dat u tijd heeft om de hamster op te halen, wij geven aan wanneer de hamster weg mag en kunt u dan niet dan rekenen wij voor de extra dagen dat de hamster langer blijft een oppas tarief. €5.- per week of €0,80 per dag. Dit is om de kosten van de verzorging en het verblijf te dekken.

Wij stoppen in het voervoersboxje ook nog wat voer bij.

Heeft u geen vervoersbox? Deze is ook bij ons te koop.

Dan kunt u ook het restbedrag aan ons contact betalen (€4,50).

Al onze hamstertjes worden gezond en tam verkocht, wanneer ze zijn verhuisd en ziek/agressief worden dragen wij hier geen verantwoording voor.


Als u het hamstertje bij ons komt ophalen krijgt u er een gratis informatie pakketje bij. (met folders en samples) En gratis stamboom. Ook een gratis proefzak back-2-nature.

(niet geldig bij volwassen hamsters)

Heeft u nog vragen? Deze kunt u gerust stellen in het contact formulier. Of door een mailtje te sturen naar; m1m@hetnet.nl