Te koop:

wij zijn gestopt!

Een hamstertje reserveren

Als u heeft besloten om een hamstertje te nemen kunt u bij ons op de reserveringslijst komen te staan. Wij houden u dan op de hoogte en als er een nestje is komt u in aanmerking. Om de reservering definitief te maken vragen we een aanbetaling van €5,- over te maken zodat wij zeker weten dat u het hamstertje komt ophalen, dit hoeft pas als het hamstertje 1 week oud is. Het rest bedrag van 4,50 contant bij ophalen. Wij houden u op de hoogte door regelmatig foto's per mail te sturen. Zodra het door u gekozen hamstertje 2 weken oud is mag u komen kijken. Met 4 weken oud mag het hamstertje verhuizen.

 

De aanbetaling wordt niet terug betaald als u de reservering annuleert. Bij annuleren van onze kant wordt de aanbetaling wel terug betaald.

Ophalen:

De hamstertjes gaan met 4 weken ong. weg mits het gewicht goed is (rond de 27 gram).

U kunt het hamstertje ophalen op de afgesproken datum en tijd in een vervoersbox met wat bodembedekking erin. Reist u langer dan 1 uur? Doe er dan ook nog bijv. wat witlof in. U dient in de week wanneer de hamster weg mag op te halen. Hamsters kunnen niet gratis bij ons blijven tot dat u tijd heeft om de hamster op te halen, wij geven aan wanneer de hamster weg mag en kunt u dan niet dan rekenen wij voor de extra dagen dat de hamster langer blijft een oppas tarief. €5.- per week of €0,80 per dag. Dit is om de kosten van de verzorging en het verblijf te dekken.

Wij stoppen in het voervoersboxje ook nog wat voer bij.

Heeft u geen vervoersbox? Deze is ook bij ons te koop. Zonder goed vervoersboxje gaat de hamster niet mee!

Dan kunt u ook het restbedrag aan ons contact betalen (€4,50).

Al onze hamstertjes worden gezond en tam verkocht, wanneer ze zijn verhuisd en ziek/agressief worden dragen wij hier geen verantwoording voor.